Duurzaam wagenparkbeheer

Het beheer van je wagenpark omvat meer dan alleen auto's op de weg krijgen. Het is een strategische zet die niet alleen efficiëntie bevordert, economisch gezien vriendelijke keuzes biedt, maar ook jouw ecologische voetafdruk verkleint. Daarom streven we doorlopend naar de perfecte balans tussen effectieve mobiliteit en milieubewustzijn. Samen krijgen we iedere dag meer grip op jouw autokosten, contracten, duurzaamheid en alles daaromheen.

Zullen we eens kennismaken?

Één aanspreekpunt, volledige ontzorging

Bij Oostendorp Autolease krijg je één vaste servicecoördinator die alles voor je regelt: van expiraties tot onderhoudsmeldingen, en van APK tot strategisch beheer. Het succes dat we daarmee creëren zit niet alleen in het gemak, maar juist in de synergie tussen al deze losse elementen waarmee we overzicht én inzicht creëren. Een single point of contact voor service dus, waardoor je precies weet waar je aan toe bent, nu én in de jaren die volgen.

Wagenparkbeheerder?

Met het klantenportal i-wise van Oostendorp Autolease heb je 24/7 inzicht in jouw wagenpark!

Heb je nog geen inlogcode? Vraag deze dan aan via je vaste contactpersoon.

Wagenpark verduurzamen

We bieden niet alleen een vloot van moderne voertuigen, maar ook een duurzame visie voor de toekomst. Van hybride tot volledig elektrisch, we hebben een diverse selectie van milieuvriendelijke voertuigen van betrouwbare en vooroplopende merken die passen bij jouw bedrijfsbehoeften en ambities.

We willen het beheren van je wagenpark net zo soepel laten verlopen als de rit in een van onze voertuigen. Jouw persoonlijke adviseur begeleidt je stap-voor-stap bij het maken van duurzame keuzes, van het kiezen van milieuvriendelijke modellen tot het opstellen van duurzame plannen.

Neem contact op!

Ontdek vandaag nog de voordelen van onze visie op wagenparkbeheer. Rijd niet alleen vooruit; rijd toekomstbestendig en geef jouw bedrijf een voorsprong in duurzaamheid. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe wij jouw wagenpark naar een groenere toekomst kunnen leiden.