Waarom Oostendorp Autolease?

Persoonlijke service, korte lijnen en altijd een passende oplossing: dát zijn onze beloftes aan jou. Er zijn veel redenen om voor Oostendorp Autolease te kiezen. Veel van die redenen lees je hier, alle andere redenen ontdek je tijdens een persoonlijke kennismaking.

Zullen we eens kennismaken?

Altijd een passende oplossing

Want niet iedere situatie is hetzelfde. En omdat we een universele leasemaatschappij zijn, hebben we de ruimte om samen met jou de meest ideale oplossing te formuleren. En dat doen we op een typische Brabantse wijze: gastvrij en gemoedelijk.

Die gastvrije professionaliteit delen we met onze moedermaatschapij, Oostendorp Autogroep. Al sinds 1976 zijn we bewezen betrouwbaar, stabiel en begaan met onze klanten.

Groots in service en aanbod

Oostendorp Autolease is onderdeel van de Oostendorp Autogroep. Al sinds 1976 zijn we een aantoonbaar betrouwbare mobiliteitspartner voor een alsmaar groeiende regio. En ondanks (of misschien wel dankzij) deze regionale groei, zijn we altijd dichtbij. En zo voelt het ook.

Naast autolease en verhuur, regelen we alles omtrent autoschade en glasherstel en bieden we je een brede selectie verzekeringen en financieringen. En met een vloot van enkele duizenden auto’s zijn zowel onze service als ons aanbod groots.

Officiële partnerships

We zijn trots op onze officiële partner-status met de meest betrouwbare automerken ter wereld: Toyota, Mazda, Suzuki, Hyundai en Honda. Maar het is juist onze positie als universele leasemaatschappij waardoor we verder kijken en écht kunnen meedenken met onze klanten.

Wil je ons beter leren kennen?

Neem dan contact met ons op. Laat je vraag achter via het contactformulier of neem direct contact op via 0413-of via info@oostendorp-autolease.nl.