Mijn leaseauto

Natuurlijk, auto's zijn onze lust en ons leven, maar onze klanten zijn het allerbelangrijkste voor ons. Als klant van Oostendorp Autolease kun je natuurlijk altijd direct contact met ons opnemen. We geven je graag advies op maat en helpen je natuurlijk graag.

Bel ons: 0413 - 24 20 33

Oostendorp Autolease Berijdersapp

Sinds mei 2019 is de Oostendorp Autolease Berijdersapp beschikbaar voor IOS en Android. Met deze handige app krijgt de berijder van een leaseauto de beschikking over allerlei handige informatie over de leaseauto van Oostendorp Autolease. Naast een actuele handleiding krijg je inzicht in brandstofverbruik, schades, bekeuringen en heb je alle contactinformatie bij de hand. En als je bij ons verzekerd bent, is ook het Internationale Verzekeringsbewijs (Groene kaart) digitaal beschikbaar.

Download in de <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/oostendorp-autolease/id1453662944?mt=8">App Store</a> of op <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.cone.berijdersapp.oostendorpautolease">Google Play</a>

Problemen met je leaseauto?

Bij pech, schade of inbraak staan onze vakmensen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Ook wanneer de auto niet bij ons verzekerd is, kun je op onze hulp rekenen.