Oostendorp Fietslease

Fietslease is, als duurzaam alternatief voor autolease, interessant voor werkgevers en werknemers. Daarom kan je bij Oostendorp terecht voor aantrekkelijke, op maat gemaakte fietslease oplossingen, voor zowel zakelijk als privé.

Zullen we eens kennismaken?

Fietslease voor werkgevers

Als organisatie écht inhoud geven aan je MVO-beleid? Ga voor een compleet nieuw fietsplan met tevreden en fitte medewerkers. Daarnaast bespaar je op sociale lasten en heb je een positievere impact op het milieu.

Voor jou, als werkgever, zijn onze fietslease-oplossingen kosteloos. Ook bespaar je op sociale lasten, valt het fietsleaseplan buiten de Werkkostenregeling (WKR) én heb je zeer weinig administratieve handelingen.

Fietslease voor werknemers

Of je nu een nieuwe leasefiets mag uitkiezen, nog niet aangesloten bent of al een leasefiets in bezit hebt die aan onderhoud toe is, wij helpen je verder!
Rijd een nieuwe fiets voor een vast maandbedrag, zonder grote investering. Sterker nog: door fiscaal voordeel is een leasefiets voordeliger dan de privéaanschaf! Ook heb je geen omkijken naar onderhoud, reparatie en verzekering, en na afloop van het leasecontract kun je de fiets voordelig overnemen.

Elan Bikes, by Oostendorp

Zoals je weet, vinden we kwaliteit méér dan belangrijk. En willen we je graag alles op het gebied mobiliteit bieden. Daarom hebben we sinds kort de winkels van Elan Bikes in Boxtel en Eindhoven opgenomen in onze organisatie.

Elan Bikes biedt E-Bikes aan in het premium segment. Met merken als Stromer, Riese & Müller, Specialized, Trek, Giant, Santos en Urban Arrow vindt je bij ons altijd topkwaliteit fietsen en onderhoud. Het ambacht van vroeger met de techniek van nu. Tijdloos maar toch vooruitstrevend.

Meer weten over fietslease?

Bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor zakelijk of privé? Of misschien wel beide? Laat het ons weten, dan vertelt jouw persoonlijke adviseur je er meer over.