Veilig en verzekerd op weg

Wij zorgen goed voor jou én voor je leaseauto, bijvoorbeeld met een goede verzekering. Onze leasecontracten zijn standaard voorzien van een WA-verzekering en een Casco-dekking (tenzij anders is overeengekomen, natuurlijk).

Zullen we eens kennismaken?

Schadeverzekering inzittenden

Naast de WA-verzekering en de Casco-dekking, bieden wij een Schade Verzekering Inzittenden (SVI) aan. Deze verzekering vergoedt zowel de materiële schade als letstelschade van de inzittenden bij een ongeval.

Hulpverlening

In binnen- en buitenland kan je rekenen op 24/7 hulpverlening van onze alarmcentrale. Dit is standaard inbegrepen bij onze leasecontracten (tenzij anders is overeengekomen). En ook het eventuele vervangend vervoer kunnen we voor je regelen, als je dat wil.

Veilig en verzekerd in het buitenland

Natuurlijk zijn er wat zaken waar je rekening mee moet houden. Je mag je leaseauto bijvoorbeeld maximaal drie maanden per jaar gebruiken in het buitenland. Mocht je langer in het buitenland willen verblijven, neem dan contact met ons op.

Je mag je leaseauto gebruiken in alle landen die vermeld staan op de groene kaart (internationaal verzekeringsbewijs). Als je leasecontract inclusief verzekering
is afgesloten, ontvang je van ons een digitaal exemplaar van deze groene kaart.

In sommige landen gelden aanvullende voorwaarden voor het toelaten van auto’s (bijv. Turkije en Marokko). Laat je daarom goed informeren over de actuele
situatie voordat je op reis gaat. Eventuele extra kosten die hierdoor ontstaan zijn namelijk niet (standaard) gedekt in je leasecontract.

Meer weten?

Onze verzekeringen (en de manier waarop we daarover met jou praten) zijn helder, eerlijk en transparant. We begrijpen namelijk dat je ook hierin de juiste keuzes wilt maken. Die transparantie en eerlijkheid onderstrepen ons betrouwbare karakter.

Wil jij ook veilig en verzekerd op weg? Laat het ons weten, dan vertellen we je er graag meer over. Neem contact op met jouw persoonlijke adviseur of laat een bericht achter via het contactformulier op deze website.