Tanken, laden en meer met de Multi Tank Card (MTC)

Een passende leaseauto en een voordelig leasecontract zijn goed om te hebben. Maar om er écht zeker van te zijn dat je van A naar B komt, bieden we je de Multi Tank Card aan, de MTC. Dit is een veelzijdige tankpas waarmee je in het binnen- en buitenland tankt of laadt voor voordelige tarieven.

Zullen we eens kennismaken?

MTC in Nederland

De MTC is makkelijk in gebruik. Je krijgt van ons de pas en een pincode waarmee je kunt tanken en laden. Daarna betaal je binnen bij het tankstation via de pinautomaat, of direct aan de pomp. Je kan de pas gebruiken bij 99,9% van alle tankstations in Nederland.

MTC in het buitenland

Ook in het buitenland kan je vertrouwen op de Multi Tank Card. Wanneer je deze optie hebt gekozen, nemen we dit op in het leasecontract. Op de achterkant van je pas wordt een speciale magneetstrip aangebracht waarmee je de kaart ook in het buitenland kan gebruiken. De magneetstrip op de voorkant gebruik je voor tanken in Nederland en die op de achterkant gebruik je in het buitenland. Daar wordt de MTC bij meer dan 30.000 tankstations geaccepteerd!

De Multi Tank Card geeft je méér

Naast tanken en laden geeft de Multi Tank Card je meer. Veel meer. Want je kan de pas ook gebruiken voor parkeren, autowassen, autovloeistoffen (zoals ruitensproeiervloeistof of koelvloeistof), het OV en 24/7 pechhulp! De MTC is een multimodale mobiliteitsoplossing waarmee je altijd veilig reist.

Meer weten?

Wil je meer weten over de slimme, veelzijdige MTC? Laat het ons weten, dan vertellen we je er meer over!