Pech, schade of diefstal? Wij staan klaar.

Heb je een vraag over ons of over onze dienstverlening? Laat het ons weten! Laat een bericht achter via dit contactformulier óf neem contact op met jouw persoonlijke adviseur en we helpen je snel verder.

Pech, schade of diefstal melden

Pech onderweg

Pech onderweg is al vervelend genoeg. Daarom helpen we je, waar je ook bent en wat je probleem ook is. Is het niet meer mogelijk om naar de dichtstbijzijnde dealer te rijden? Neem dan contact op met onze alarmdienst. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch te bereiken via 0900-2420330 (binnenland) of +31 413-242038 (buitenland).

Inbraak of diefstal

Inbraakschade of diefstal? Doe eerst aangifte bij de politie en stuur deze aangifte vervolgens naar ons op. Doe dat binnen 24 uur via 0413-242033 of schade@oostendorp-autolease.nl.

Schade aan leaseauto

Meld schade aan je leaseauto binnen 48 uur aan ons. Daarnaast is het belangrijk dat je ons alle documenten zo snel mogelijk toestuurt. Dat zijn in ieder geval het ingevulde schadeformulier, eventuele getuigenverklaringen, aanspraken van derden en politierapporten die je ontvangt. Je hoeft deze niet zelf te beantwoorden, dit doen wij voor jou. Stuur de documenten naar het onderstaande adres of stuur een e-mail met de documenten naar schade@oostendorp-autolease.nl. Een postzegel is niet nodig.

Oostendorp Autolease
Antwoordnummer 10028
5400 VB UDEN