Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen

Als erkend private-leaseaanbieder hebben wij het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk voor privéleasecontracten. Zo weet jij precies wat je van ons mag verwachten.

Direct rijden

Onafhankelijk kwaliteitskeurmerk

Dit keurmerk, ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond, geeft je de zekerheid van een betrouwbaar leasecontract. Wij ontvingen het keurmerk pas na uitgebreide toetsing door een onafhankelijke stichting. Dit betekent onder andere dat we ons houden aan de algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kies je met een gerust hart voor private lease via Oostendorp Autolease.

Waarom Oostendorp Private Lease?

In het keurmerk zijn tenminste vijf zekerheden opgenomen waaraan iedere aanbieder moet voldoen. Zo ook wij. Dit zijn ze:

1.

  1. De Algemene voorwaarden zijn eerlijk en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

2.

  1. Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Jouw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

3.

  1. Wij bekijken samen met jouw hoeveel je wilt en kunt betalen. Daardoor weet je zeker dat je de maandelijkse leasekosten kan betalen.

4.

  1. Je moet zorgeloos kunnen genieten van jouw leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heb je 14 dagen bedenktijd.

5.

  1. Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Meer weten over het Keurmerk Private Lease?

Laat het ons weten via het contactformulier of neem direct contact met ons op, dan vertellen we je er meer over.