Vervangend vervoer

Pech is vervelend. Maar geen nood: wij zorgen altijd voor een passende oplossing. Wanneer je pech hebt met je leaseauto, regelen wij bijvoorbeeld meestal jouw vervangend vervoer. Dat gebeurt via de dealer of het schadeherstelbedrijf bij jou in de buurt waar jouw leaseauto wordt onderhouden of gerepareerd.

Neem contact op

Let wel op de afspraken in het contract!

Want als de kosten van het vervangend vervoer niet in het leasecontract zijn opgenomen, worden deze doorbelast aan je werkgever. Zorg dus dat je op de hoogte bent van de afspraken. Onnodige huurdagen, bijvoorbeeld vanwege het niet op tijd inleveren van een auto, worden doorbelast aan de werkgever.

Vervangend vervoer nodig in het buitenland?

Dan adviseren we je om uit te zoeken of vervangend vervoer in het buitenland is opgenomen in het contract. Vaak is een vervangende auto nodig wanneer de auto bij pech of schade in het buitenland niet binnen 48 uur te repareren is.

Meer weten? Afspraak maken?

Laat het ons weten, dan gaan we voor je aan de slag. Dat kan hier, via deze site, of direct via jouw persoonlijke adviseur. Zorg ervoor dat je jouw leasecontract bij de hand hebt wanneer je contact met ons opneemt om eventuele vragen te beantwoorden.