Auto leasen als ZZP? Dat kan!

Als ZZP'er kan een auto leasen zeer voordelig zijn. Maar misschien vraag je je wel af hoe dat werkt; misschien wel of dit überhaupt mogelijk is.

Wees gerust, als ZZP'er kun je bij Oostendorp Autolease prima terecht voor een leaseoplossing of abonnement op maat. Dat kan een personenauto zijn, maar natuurlijk ook een bestelwagen. Laat het ons weten, samen vinden we altijd een oplossing die bij je past!

Zullen we eens kennismaken?

Eenvoud en gemak

Met onze abonnementen bieden we jou de kans om zorgeloos de weg op te gaan, zonder gedoe. Geen grote investeringen, geen verborgen kosten - alleen eenvoud en gemak. Ontdek vast vier van die voordelen:

 • ✓ Optimale flexibiliteit

  Of je nu een compacte stadsauto of een ruime bedrijfswagen nodig hebt, wij hebben
  iets dat bij je past.

 • All-inclusive

  Jouw leasepakket is all-inclusive. Van motorrijtuigenbelasting tot onderhoud en reparatie - alles is inbegrepen in een vast maandbedrag. Geen verrassingen, alleen duidelijkheid.

 • Zo min mogelijk administratie

  Wij begrijpen dat jij je wilt concentreren op je onderneming, niet op
  administratie. Daarom regelen wij zoveel mogelijk administratieve zaken voor je.

Geen langdurige verplichtingen

Als ZZP'er ben je gewend aan verandering. Daarom bieden wij flexibele
leasecontracten zonder langdurige verplichtingen. Wij groeien met je mee,
zonder dat je vastzit aan langdurige verplichtingen.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat ons weten wat je wensen zijn, dan schrijven wij een passend voorstel. We kijken altijd naar hoe het wél kan en wat ervoor nodig is om jouw mobiliteitspartner te worden. Maar dat kan alleen door een persoonlijke kennismaking en een adviseur die jou en jouw bedrijf goed kent. En juist daarom, zit je bij Oostendorp Autolease goed, want wij geven je dat.